Estem traduint!/Estamos traduciendo!

Si aneu seguint el nostre blog, veureu que mica en mica estem treballant per traduir els continguts a altres idiomes a més del Català. Donat que el nostre interlocutor a l’hora de demandar l’aplicació d’un Nou Model d’Atenció a la Salut per a les persones Trans* són les institucions de Catalunya, el redactat dels nostres textos i del document que hem presentat al Parlament, al Síndic de Greuges i al Departament de Salut de la Generalitat es va fer en Català.caratula-model Sabem, però, que hi pot haver moltes persones interessades en seguir tot aquest procés que no parlen aquest idioma o que poden tenir dificultats per entendre’l. Tenim també la il·lusió de que la feina que estem fent pugui ser útil en altres territoris de l’estat i per a col·lectius d’altres països.

Per tot això, ja fa un temps que estem treballant en la traducció de tots els notres textos al Castellà i recentment a l’Italià, feina que agraïm moltíssim als nostres activistes Ian i Adam. També hem subtitulat el video de Testimonis Trans* al Castellà. Esperem en breu començar a publicar els textos també en Anglès i amb el temps ens agradaria afegir més idiomes. Si creus que ens pots donar un cop de mà, no dubtis a contactar-nos!

Per trobar els posts en altres idiomes, consulta l’apartat Què fem/Que hacemos.


Si sois seguidores de nuestro blog, veréis que poco a poco estamos trabajando para traducir los contenidos a otros idiomas además del Catalán. Dado que nuestro interlocutor al demandar la aplicación de un Nuevo Modelo de Atención a la Salud para las personas Trans* son las instituciones de Cataluña, el redactado de nuestos textos y el documento que hemos presentado al Parlament, al Síndic de Greuges i al Departamento de Salud de la Generalitat se hizo en Catalán. portada-document-castSabemos, pero, que puede haber muchas personas interesadas en seguir este proceso que no hablan este idioma o que pueden tener dificultades para entenderlo. Tenemos también la ilusión de que el trabajo que estamos haciendo pueda ser útil en otros territorios del estado y para colectivos de otros paises.

Por todo lo anterior, hace ya un tiempo que estamos trabajando en la traducción de todos nuestos textos al Castellano y recientemente al Italiano, trabajo que agradecemos muchísimo a nuestos activistas Ian y Adam. También hemos subtitulado el video de Testimonios Trans* al Castellano. Esperamos en breve empezar a publicar los textos también en Inglés y con el tiempo nos gustaría añadir más idiomas! Si crees que nos puedes echar una mano, no dudes en contactarnos!

Para encontrar los posts en otros idiomas, consulta el apartado Què fem/Que hacemos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s