feina i cultura- lgtbi

FEINA
TRANS-Ocupació (Barcelona Activa): Programa individualitzat que facilita la inserció laboral. Objectiu: donar resposta a les dificultats afegides que tenen les persones Trans* en situació d’atur que volen reincorporar-se al món laboral, i que són derivades des de les entitats i associacions que hi estan en contacte directe. Ofereix orientació, capacitació en tècniques i estratègies de recerca de feina, capacitació en competències transversals, formació tècnic-professional i acompanyament a la recerca de feina.
Carrer Llacuna, 162 -164, Barcelona.
Tel: 934 01 97 77

més informació clicant aquí

CULTURA LGTBI

La Biblioteca Nou Barris, de Barcelona, disposa d’un centre d’interès Identitats Trans i Gènere on podeu trobar llibres de teoria sobre el fet trans i la qüestió del gènere i també novel·les, relats personals, còmics, pel·lícules i contes infantils i juvenils. Podeu consultar i descarregar els catàlegs del fons a través d’aquest enllaç.

La Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte, de Barcelona, disposa d’un fons especial de temàtica LGTB i a la resta de biblioteques de la província també trobaràs documents d’aquesta temàtica.

Club de lectura LGTB (Ajuntament de Barcelona-Consorci de Biblioteques): ofereix la possibilitat d’entrar en contacte amb persones interessades per la literatura LGTB.  Trobades mensuals: introducció del llibre i  posada en comú. Biblioteca Francesca Bonnemaison : carrer Sant Pere més Baix, 7. Barcelona. 4t dimecres a les 19:00 hores.

El Centre de Documentació Armand de Fluvià és biblioteca, hemeroteca, videoteca i arxiu històric del Casal Lambda. Sala de consulta: dilluns, dimecres, dijous i divendres de 17h a 21h. carrer Verdaguer i Callís, 10. Barcelona

Cultura Trans: projecte activista per la visibilitat trans i la transformació i difusió de nous referents i discursos que transformen l’imaginari col·lectiu sobre el fet trans. Fan jornades de debat, diàlegs trans, maratons de cinema, cabarets artístics, presentacions de llibres, concerts… http://culturatrans.org

Llibreria Cómplices: carrer Cervantes, num.4. Barcelona.

Llibreria Antinous:  : carrer de Casanova, 72. Barcelona.

Llibreria Contrabandos: carrer de la Junta de Comerç, 20. Barcelona.

Llibreria Veusambveu: carrer Picalquers, 2. Barcelona.