àmbit general

GUIA DE RECURSOS PER A PERSONES TRANS DE LA CIUTAT DE BARCELONA

Guia pràctica de recursos per a persones Trans, per a persones del seu entorn i per tota aquella persona que vulgui informació. Hi trobem conceptes clau, recursos específics disponibles a Barcelona com associacions, col.lectius i serveis amb les seves adreçes i contacte (dividits en 9 àmbits: Informació • Salut i benestar • Famílies • Immigració • Món laboral • Treball sexual • Cultura i esport • Transfòbia • Menors, joves i educació)  i material recomanat com pel·lícules, llibres i pàgines web.

Guia elaborada per la Regidoria de Dona i Drets Civils de l´Ajuntament de Barcelona. Conté els serveis i recursos adreçats al col·lectiu Trans de la ciutat de Barcelona, d’acord amb el Pla Municipal per al Col·lectiu Lesbià, Gai, Transsexual i Bisexual 2010-2015 (Pla LGBT) i al Consell Municipal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals i Intersexuals de Barcelona (CMLGBTI).

Any: 2014. 42 pàgines.

GUIA DE RECURSOS PER A PERSONES GRANS LGTBI: “EINES PER PREVEURE EL TEU FUTUR”

Guia elaborada per la Fundació Enllaç

SOBRE LAS PERSONAS TRANS, LA IDENTIDAD DE GÉNERO Y LA EXPRESIÓN DE GÉNERO. RESPUESTAS A SUS PREGUNTAS.

Document de la APA (American Psychological Association)

“ABRAZAR LA DIVERSIDAD: PROPUESTAS PARA UNA EDUCACIÓN LIBRE DE ACOSO HOMOFÓBICO Y TRANSFÓBICO”

Elaborat per varies universitats. juliol 2015

APLICACIÓ (APP) DE L’ EXPOSICIÓ:
“MUJERES DIVERSAS, violencias y resiliencias en el camino de las mujeres que transitan, mujeres Trans”https://play.google.com/store/apps/details?id=personas.trans
“Una forma de aproximarse a las violencia en el ámbito de la pareja; en los servicios públicos (violencia estructural); vulneración de derechos en el ámbito formativo, laboral o penitenciario; situaciones de explotación, discriminación, amenazas o agresiones; falta de reconocimiento / negación como mujeres en círculos íntimos como la familia, las amistades, las relaciones afectivo-sexuales, etc. Encontraras información, términos y recursos que pueden ayudar a las personas Trans*”.

Elaborada per l’associació ACATHI.

MATERIAL DIDÀCTIC/ MATERIAL DIDÁCTICO

Chrysallis Euskal Herria ha editat aquests materials didàctics en diversos idiomes per explicar el fet trans* als nens: “Noies i nois. Identitat i cos”.

LEY 2/2014, DE 8 DE JULIO, INTEGRAL PARA LA NO DISCRIMINACIÓN POR MOTIVOS DE IDENTIDAD DE GÉNERO Y RECONOCIMIENTO DE LOS DERECHOS DE LAS PERSONAS TRANSEXUALES DE ANDALUCÍA

GRUP DE FACEBOOK: LIBROS TRANS