Aportació/n econòmica

Lo puedes leer en castellano más abajo

La plataforma Trans*forma la Salut està formada per activistes de diverses associacions i persones independents. La major part de la feina que estem fent és gràcies a l’esforç i la dedicació de tots nosaltres, que treballem de forma desinteressada.

Hi ha alguns aspectes, però, que suposen una despesa econòmica.

Si ens vols ajudar a cobrir aquestes despeses, ens pots fer un donatiu de 2 maneres:

1-   Fent un ingrés al número de compte:   ES74 2100 0955 8102 1027 3305

O

2-   Envia’ns un mail a través del formulari de contacte (o a transformalasalut@gmail.com) indicant la quantitat que vols donar. Rebràs un mail de resposta desde Paypal a nom d’Anna Maria (que és la tresorera de Trans*forma la Salut) on podràs fer el teu donatiu en 2 clicks a través del teu compte de Paypal o amb targeta de crèdit.

Moltes gràcies per la vostra generositat!

.


.

La plataforma Trans*forma la Salut está formada por  activistas de diferentes asociaciones y por personas independientes.La mayor parte del trabajo que estamos haciendo es gracias al esfuerzo y a la dedicación de todos nosotros, que trabajamos de forma desinteresada.

Hay algunos aspectos, pero, que suponen un gasto económico.

Si nos quieres ayudar a cubrir estos gastos, nos puedes hacer un donativo de 2 maneras:

1-   Haciendo un ingreso en la cuenta: ES74 2100 0955 8102 1027 3305

O

2-   Mándanos un mail a través del formulario de contacto (o a transformalasalut@gmail.com) indicando la cantidad que quieres donar. Recibirás un mail de respuesta desde Paypal a nombre de Anna Maria (que es la tesorera de Trans*forma la Salut) dónde podrás hacer tu donativo en 2 clicks a través de tu cuenta Paypal o con targeta de crédito.

.

Muchas gracias por vuestra generosidad!

.