Combatem el feixisme, aquest 23 ens veiem a les urnes.

Des de Plataforma Trans*forma la Salut us animem i convidem a totis (tots-es) a dur a terme una participació activa de cara a les eleccions vinents. En el cas de no voler votar, abans d’abstenir-vos, recordar que podeu cedir el vostre vot per aquelles persones que si ho volen fer i no poden.

¿Perquè cal votar aquestes eleccions? Tenim molt a perdre si surt una coalició o un partit feixista, en canvi, si entre totis fem pinya i exercim el dret a vot ho podem evitar. Sabem que la política es duu a terme els 365 dies de l’any, a peu de carrer, a la feina, dins de casa, resumint, en la nostra quotidianitat. Però, si no ens unim ara, viurem un retrocés i una retallada de drets molts col·lectius i persones, entre les quals ens incloem. Les persones migrants, el col·lectiu LGTBIQA+, i altres col·lectius vulnerables ens les veurem ben magres depenent del resultat de les pròximes eleccions.

Recordem, que votar és un dret i alhora un privilegi, ja que moltes persones no poden fer-ho, per aquesta raó, en el cas que no vulguis fer-ho, tens l’alternativa de cedir el teu vot a algú altre.

Ens hi van els drets, la salut i molt més, aquestes pròximes eleccions. Si us plau, vota.

Deixa un comentari